У Миколаєві офіцер отримав три роки за «самоволку»

У Миколаєві офіцер отримав три роки за «самоволку»

Укрінформ
Старший лейтенант однієї з військових частин Миколаєва отримав три роки позбавлення волі за «самоволку» і позбувся військового звання.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України.

«Вироком Центрального районного суду м. Миколаєва до 3 років позбавлення волі засуджено старшого лейтенанта однієї з військових частин на Миколаївщині. Його визнано винним у тому, що він в умовах особливого періоду без поважних причин самовільно залишив військову частину та ухилявся від проходження служби понад 60 діб», - йдеться у повідомленні.

При винесенні вироку суд врахував, що обвинувачений раніше неодноразово порушував вимоги військової дисципліни і самовільно залишав місце служби. За це його позбавляли премії, оголошували догани та попередження про неповну службову відповідність. Але чоловік належних висновків для себе не зробив, що, на думку суду, підвищує суспільну небезпеку вчиненого ним злочину.

Крім того, суд позбавив військовослужбовця військового звання старший лейтенант.

Державне обвинувачення у кримінальному провадженні підтримувала військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-