Поліція готова показати відео різанини на Драгобраті

Поліція готова показати відео різанини на Драгобраті

Ексклюзив
Укрінформ
Поліція готова оприлюднити відеозапис про сутичку, яка сталася 10 січня в готелі "Хата магната" на Закарпатті (Драгобрат), із дозволу слідчого та прокурора.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив перший заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, начальник слідчого управління Степан Довгунь.

"На даний час триває огляд відео про сутичку. Після закінчення розслідування із цим відео будуть ознайомлені підозрювані. Як тільки вони погодяться давати свідчення, будуть допитані з пред'явленням відеозапису з камер стеження. Оприлюднення запису буде можливим після відповідних погоджень. Ми готові оприлюднити відеозапис із дозволу слідчого та прокурора", - сказав Довгунь. 

Він також додав, що камери відеоспостереження встигли зафіксувати обставини, які викладені в підозрі щодо затриманих осіб. Камери зафіксували початок конфлікту, його розгортання, перебіг подій, але закінчення сутички не видно у зв'язку з тим, що самі ж підозрювані вивели камери з ладу.

Довгунь також зазначив, що у підозрюваних, згідно зі свідченнями, які підтверджуються відеозаписами, була вогнепальна зброя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-