У Генштабі розповіли про сьому хвилю мобілізації

У Генштабі розповіли про сьому хвилю мобілізації

Укрінформ
Сьома хвилю мобілізації до Збройних Сил України буде проведена.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Генеральний штаб ЗСУ.

"Внаслідок демобілізації четвертої хвилі виникне потреба доукомплектувати ЗСУ. Комплектація буде проводитись як контрактниками, так і мобілізованими. Природно, чим більше буде залучено контрактників, тим меншою буде потреба в мобілізованих", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі наголосили, що Збройні Сили зацікавлені в максимальному комплектуванні професійними та мотивованими кадрами - військовослужбовцями служби за контрактом. Зараз ведеться робота із мобілізованими четвертої хвилі, а також демобілізованими попередніх хвиль, для залучення їх до служби за контрактом. Після того, як стане зрозумілою кількість контрактників, буде названа потреба в мобілізованих.

У Генштабі також нагадали, що в ЗСУ проведено оптимізацію військових частин та бойової підготовки, армія отримала нову техніку та озброєння.

"Ми робимо ставку на посилення бойових спроможностей за рахунок навченості та забезпеченості, а не кількості особового складу. Таким чином, уже зараз можна сказати, що сьома хвиля буде меншою за попередні", - підсумували в Генштабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-