Бійцям АТО виплатили 100 мільйонів преміальних

Бійцям АТО виплатили 100 мільйонів преміальних

Укрінформ
У минулому році 23 тисячі військовослужбовців Збройних сил України отримали винагороди на загальну суму близько 100 млн грн.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України підполковник Олексій Чорнобай, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Продовжуються виплати грошових винагород військовослужбовцям Збройних сил, які беруть участь в антитерористичній операції. У 2015 році 23 тис. військовослужбовців отримали винагороди на загальну суму близько 100 млн грн", - сказав він.

За словами речника МОУ, зокрема, 51 військовослужбовець отримав майже 780 тис. грн за знищену військову техніку противника, майже 1300 бійців отримали 4 млн грн. за виконання бойових завдань у складі підрозділів, а також понад 21 тис. бійців - 95 млн грн за безпосередню участь у бойових діях.

"Сім'ям загиблих військовослужбовців Збройних сил України - учасників АТО виплачено 1 мільярд 135 мільйонів гривень одноразової грошової допомоги. Понад 300 млн гривень учасники АТО отримали у зв'язку з пораненнями або інвалідністю", - повідомив Чорнобай.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-