Різанина в Драгобраті: затримані також фігурують у справі про викрадення

Різанина в Драгобраті: затримані також фігурують у справі про викрадення

Укрінформ
В Івано-Франківській області проти бійців ДУКу, яких затримали за різанину на Закарпатті, порушено також кримінальне провадження за фактом хуліганства, незаконного заволодіння транспортним засобом та викрадення людини.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

«Проти всіх бійців ДУКу, яких 10 січня затримали на Закарпатті, порушено кримінальне провадження за фактом хуліганства, незаконного заволодіння транспортним засобом та викрадення людини», - повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Тут зауважили, що підозри поки нікому не оголошено.

За інформацією облпрокуратури, ввечері 9 січня в селі Середній Березів Косівського району 23-річний молодик, перебуваючи в кафе разом зі своїми «побратимами», розпочав конфлікт із двома місцевими хлопцями. Конфлікт продовжили за межами закладу із застосуванням вогнепальної зброї. Далі спільники зустріли 25-річного чоловіка, якому зламали палець під час суперечки. Після цього бійці зупинили попутний автомобіль «ВАЗ-2101» та з погрозою застосування вогнепальної зброї змусили водія відвезти їх до села Люча. Там водій відмовився везти їх далі. Зловмисники побили його до втрати свідомості та, помістивши в багажне відділення, заволоділи автомобілем. У Надвірнянському районі вони не впорались з керуванням і в’їхали у бетонний відбійник, після чого залишили авто та зникли.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.296 (Хуліганство) КК України, ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України та ч.2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Нагадаємо, 10 січня на Закарпатті, на гірсько-лижному курорті Драгобрат сталася різанина за участю бійців ДУКу та представників відпочинкового закладу «Хата магната». Поліція затримала п’ятьох бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-