Різанина на

Різанина на "Драгобраті": адвокатам відмовили у відводі слідчого судді

Укрінформ
Судді Ужгородського міськрайонного суду не задовольнили заяви про відвід слідчого судді, подані захисниками бійців «Правого сектору», затриманих після конфлікту на гірськолижному курорті "Драгобрат".

Про це повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Зазначається, що адвокати підозрюваних Малковича, Тищенка та Окоркова  аргументували своє прохання тим, що слідчий суддя щодо двох підозрюваних обрала як запобіжний захід тримання під вартою, що унеможливлює, на думку захисту, «об’єктивний та неупереджений розгляд справи відносно інших підозрюваних».  

«Судді Ужгородського міськрайонного суду, не знайшовши переконливих доводів, які б свідчили про упередженість слідчого судді, що розглядає клопотання про обрання запобіжного заходу відносно підозрюваних у хуліганських діях поблизу «Драгобрата», відмовили у задоволенні заяви про відвід вказаної судді. Розгляд клопотання здійснюватиметься й надалі у попередньому складі суду», - зазначається у повідомленні.

Після оголошення судом цієї ухвали підозрюваного Окоркова ("Беса") було перевезено до закладу охорони здоров'я для надання медичної допомоги.

Як написав у Фейсбуці адвокат підозрюваних Влад Добош, йому потрібно було обробити рани.

Нагадаємо, 10 січня в смт Ясіня на території турбази "Хата магната" п'ять представників "Правого сектора" влаштували бійку з обслуговуючим персоналом. Були поранені двоє охоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-