ПС назвав конфлікт у Драгобраті «побутовим сепаратизмом»

ПС назвав конфлікт у Драгобраті «побутовим сепаратизмом»

Укрінформ
У "Правому секторі" вважають, що конфлікт у Закарпатській області стався на грунті "побутового сепаратизму". 

Про це повідомляє сайт PMG.

"Ми схиляємось до думки, що йдеться про побутовий сепаратизм. Ви маєте розуміти, що хлопці, які пройшли війну, мають загострене почуття справедливості і нетерпимості до проросійських, сепаратистських настроїв, яких на Закарпатті зараз, на жаль, досить багато, особливо з приїздом "москалів". Оскільки йдеться про вогнепальну зброю, то ви можете побачити, що поранені тільки двоє наших хлопців і на фото, які до прибуття міліції з’явились в Інтернеті, видно, що там стоїть людина озброєна, коли наші хлопці лежать зв’язані. Питання в тому, хто стріляв, дуже риторичне і спірне. Крім того, слід розуміти те, що власник цього готелю – виходець з Донбасу. Цей конфлікт має всі підстави вважатись таким, що стався на грунті побутового сепаратизму", - зазначив заявив спікер "ПС" Олексій Бик.

Варто зауважити, що донецька компанія "Хата Магната" спростувала свою причетність до однойменної турбази на Рахівщині.

Нагадаємо, двох з п`яти учасників недільної бійки в готелі «Хата магната» на Драгобраті рішенням суду заарештовано на два місяці.

10 січня в смт Ясіня на території турбази "Хата магната" представники "Правого сектора" влаштували бійку з обслуговуючим персоналом. Були поранені двоє охоронців. Під час судового засідання, яке розпочалося напередодні, у понеділок, підсудних по черзі забрала «швидка» у зв`язку з погіршенням стану здоров`я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-