Різанина у Драгобраті: двох бійців ПС заарештували на два місяці

Різанина у Драгобраті: двох бійців ПС заарештували на два місяці

Укрінформ
За інформацією представника Закарпатського ПС, суд щодо бійців Правого сектору, які стали учасниками бійки на Драгобраті, тривав усю ніч. О 5-тій ранку двом оголосили запобіжний захід – тримання під вартою.

Про це Тарас Деяк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, ще троє станом на 8 ранку перебували у лікарні.

«Бійця з позивним "Цвих" (Василь Василинюк, 1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області) суд вирішив взяти його під варту до 8 березня. О 5.50 ранку було оголошено рішення суду по бійцю на прізвисько Педро, якого взяли під варту до 8 березня. Решта 3 бійців ПС, яких повернули з лікарні, в суді», - пише Деяк.

Представник ПС стверджує, що адвокат бійців Правого Сектора почергового клопотав про відвід судді.

Хронологія нічного засідання виглядає наступним чином. Після ухвалення рішення про арешт на 2 місяці Цвіха (до 8 березня), близько 3 години ночі розглядали ще раз справу по Хорвату, якого повернули з лікарні. Але без остаточного рішення була оголошена перерва.

Близько 5:50 ранку було оголошено рішення суду по бійцю на прізвисько Педро, якого теж взяли під варту до 8 березня.

Після цього судді у справах інших бійців таки було оголошено відвід. Наразі очікують на нового суддю, який має обрати для них запобіжний захід.

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня в смт Ясіня на території турбази "Хата магната" чоловіки в камуфляжі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом. Були поранені двоє охоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-