У Лейпцигу розповіли, що думають про мігрантів

У Лейпцигу розповіли, що думають про мігрантів

Укрінформ
Кілька тисяч людей прийшли на антимігранський марш, що відбувся 11 січня в німецькому Лейпцигу за ініціативою антиісламського руху «ПЕГИДА».

Кілька тисяч людей прийшли на антимігрантський марш, що відбувся 11 січня в німецькому Лейпцигу за ініціативою антиісламського руху «ПЕГИДА».

Про це повідомляє Бі-Бі-Сі.

«Приводом для маршу стали напади на жінок у Кельні в переддень Нового року. Відповідальними за них поліція вважає мігрантів. Учасники акції вигукували націоналістичні гасла, а також образи на адресу канцлера Ангели Меркель за рішення прийняти в минулому році більше мільйона мігрантів», - йдеться в повідомленні.

Німецькі ЗМІ акцентують увагу на тому, що чисельність акції виявилася значно нижче очікуваної. Замість сотень тисяч людей, участь яких анонсувала «ПЕГИДА», на вулиці вийшли, за різними даними, від 1,5 до 2 тисяч протестувальників.

Міністр внутрішніх справ федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія Ральф Егер заявив, що практично всі підозрювані у нападах на жінок у Кельні - вихідці з Північної Африки і арабських країн, які нещодавно іммігрували до Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-