В Одесі моряк відвернув напад на військову частину

В Одесі моряк відвернув напад на військову частину

Укрінформ
В Одесі військовий моряк, який перебував на варті, запобіг спробі нападу на військовий об'єкт, відігнавши підозрілих кількома пострілами.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

"В Одеському гарнізоні військовослужбовець Військово-морських сил Збройних сил України, виконуючи обов'язки у добовому наряді, чіткими та рішучими діями попередив напад невідомих осіб на військовий об'єкт", - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець помітив двох невідомих під час обходу території військової частини. Ті намагалися проникнути всередину периметру, однак матрос зупинив зловмисників.

"Військовослужбовець не розгубився і спочатку голосом попередив незнайомців, що має право на застосування зброї, а коли ті не зреагували, зробив кілька пострілів. Правопорушники вдалися до втечі", - повідомили у прес-службі, наголосивши, що командування військової частини високо оцінило рішучі дії військовослужбовця.

У МОУ зауважили, що в районі розташування військової частини це вже не перший подібний інцидент. Раніше добовим нарядом біля контрольно-перепускного пункту була припинена спроба мінування військового об'єкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-