У Харкові затримали вбивцю 16-річного кадета

У Харкові затримали вбивцю 16-річного кадета

Укрінформ
Чоловіка, що убив у різдвяну ніч 16-річного кадета і зазіхнув на життя його брата, затримано.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Харківській області Оксана Калмикова.

" 7 січня близько 01.45 у чергову частину Фрунзенського відділу поліції міста Харкова надійшло повідомлення про бійку на Московському проспекті, внаслідок чого невідомий чоловік наніс ножове поранення в область грудної клітки 16-річному кадетові одного з військових училищ. Хлопець помер на місці від отриманих ран. Тоді ж ножем було поранено і його 22-річного брата, його було госпіталізовано", - зазначила Калмикова.

За її словами, встановлено, що конфлікт стався через те, що брати забрали і заховали велосипед чоловіка.

"У відповідь чоловік забрав велосипед братів і намагався на ньому поїхати, але ті влаштували гонитву, і тоді чоловік дістав ніж", - додала Калмикова.

За її словами, чоловік намагався сховатися, але його було затримано.

"Затриманий - безробітний, раніше судимий 30-річний житель Харкова. Речові докази вилучені. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Йому оголошено про  підозру у скоєнні злочину по статтях "Замах на вбивство" і "Умисне вбивство" з санкцією до 15 років ув'язнення", - додала Калмикова.

Як розповіло джерело в поліції, убитий кадет - активіст харківської націоналістичної організації "Ярило" з позивним "Герич".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-