Циклон Анна-Ліза принесе Україні негоду на Різдво

Циклон Анна-Ліза принесе Україні негоду на Різдво

Укрінформ
У четвер, 7 січня, Середземноморський циклон на ім'я Анна-Ліза принесе в Україну негоду: хуртовини, сніг, мокрий сніг з дощем і сильний вітер.

Про це повідомляє Укргідрометцентр

«7 січня в Україні складні погодні умови!!! У Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській областях сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, замети; у південних, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях сильний дощ та мокрий сніг; місцями налипання мокрого снігу та ожеледь; у західних, північних, Вінницькій областях помірний сніг (уночі у північних - невеликий), місцями хуртовина. Вітер північно-східний, східний, 7-12 м/с, посилення вітру (крім заходу та півночі) до 15-20 м/с. На дорогах країни ожеледиця. Температура вночі 4-9° морозу, на півночі Лівобережжя до 14°, вдень 1-6° морозу; у південній частині вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, місцями вдень 4-9° тепла», - йдеться у повідомленні.

У Львові завтра сніг, місцями хуртовина. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, помірний. Температура вночі 5-7°, вдень 2-4° морозу.

У Дніпропетровську сильний дощ та мокрий сніг; місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с з поривами 15-20 м/с. Вночі 5-7°, вдень 0-2° морозу .

В Одесі завтра сильний дощ та мокрий сніг; місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, помірний з поривами 15-20 м/с. Температура вночі 0..-2°, вдень 0..2°.

У Києві завтра очікується також погіршення погодних умов: вночі невеликий, вдень помірний сніг; слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, східний, 7-12 м/с, поривчастий. Температура вночі 7-9°, вдень 4-6° морозу.

Нагадаємо, максимальна температура 7 січня у Києві була зафіксована у 1975 році - плюс 8,0°; мінімальна - у 1935 році - мінус 29,7°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-