Фіскальна служба виявила розкрадання понад 25 мільйонів у Києві

Фіскальна служба виявила розкрадання понад 25 мільйонів у Києві

Укрінформ
Державна фіскальна служба у Києві викрила факт розкрадання бюджетних коштів на суму 25,3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ДФС. 

«Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у м.Києві спільно з СБУ викрито факт нецільового використання бюджетних коштів на суму 25,3 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що зазначені кошти були перераховані однією з держустанов на рахунки двох товариств з обмеженою відповідальністю у якості оплати послуг із санаторно-курортного лікування. Однак останні використали отримані гроші на цілі, не пов'язані з наданням відповідних послуг.

За результатами проведеного ДФС дослідження виявлено, що у подальшому державні кошти було перераховано на адресу низки підприємств, які не мають трудових ресурсів, виробничого та іншого необхідного обладнання та дозвільних документів для здійснення відповідної діяльності.

Ці факти можуть свідчити, що в результаті зловживання посадовими особами держустанови своїм службовим становищем було здійснено ймовірне розкрадання бюджетних коштів з подальшою їх легалізацією в особливо великих розмірах.

За даними фактами до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 ККУ.

Здійснюється кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-