В НАБУ показали, у що одягнуть своїх спецпризначенців

В НАБУ показали, у що одягнуть своїх спецпризначенців

Фото
Укрінформ
У відповідь на запити журналістів у Національному антикорупційному бюро продемонстрували зразки форменого одягу, взуття та іншого обмундирування, закупленого для Управління спецоперацій.

Про це повідомляється на сайті НАБУ.

При цьому директор бюро Артем Ситник вважає, що це найкраще обмундирування за співвідношенням ціна-якість.

"Я категорично не згоден з оцінками деяких користувачів соціальних мереж, що уніформу для спецназівців можна було б купити дешевше. Національне антикорупційне бюро України – єдине бюро в світі, яке має в своєму штаті спеціальний підрозділ, створений для затримання підозрюваних у вчиненні корупційних правопорушень, для захисту свідків та працівників НАБУ. Щоб виконувати ці функції, спецназівець повинен бути готовий до будь-яких погодних умов. Тому для нас дуже важливо було закупити якісний одяг і взуття", - пояснив він.

Заступник директора Бюро Анатолій Новак в свою чергу зазначив: "Ми вибрали компанію "5.11". Ті, хто розбирається в проведенні спеціальних операцій, знають, що це хороший баланс ціни, якості і зручності використання. Аналогічна одяг використовується в Нацгвардії і поліції".

Він додав, що середня зарплата працівника рядового складу Управління спецоперацій становить 5500 грн. При цьому сам комплект їх обладнання буде коштувати 78.622 грн.

«Переконаний, хлопці заслуговують на гідні умови праці та належне матеріальне забезпечення», - заявив Новак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-