"Няша" компенсує збитки від блокади. Почала з майна Іслямова

Укрінформ
Так звана прокурор Криму Наталія Поклонська заявила про те, що арештовано майно координатора громадянської блокади Криму Ленура Іслямова.

Про це повідомляє видання "Крим Реалії".

"Російський прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що суд арештував майно координатора громадянської акції з блокади Криму, власника кримськотатарського телеканалу ATR Ленура Іслямова", - ідеться у повідомленні.

Поклонська заявила, що арешт майна Іслямова, мовляв, має за мету відшкодування збитків, завданих блокадою.

"Встановлено причетність Іслямова до злочину. Накладено арешт на його майно з метою забезпечення виконання вироку у кримінальній справі, тобто з метою відшкодування завданих збитків", - сказала Поклонська .

При цьому "прокурор" не уточнює, про який злочин і кримінальну справу йдеться. Не повідомляються подробиці, яке саме майно арештовано.

Як повідомляв Укрінформ, Ленур Іслямов є одним з організаторів громадянської блокади окупованого Криму, яка стартувала 20 вересня 2015 року на адміністративному кордоні з півостровом. 22 листопада почався другий етап блокади Криму - енергетичної, під час якої активісти не допускали бригади "Укренерго" до підірваних електроопор ЛЕП, яка поставляє електрику в Крим. Минулого понеділка учасники громадянської акції допустили ремонтні бригади обленерго до ЛЕП "Каховська-Титан". Зараз півострів, за інформацією Міненерго РФ, отримує українську електроенергію "у повному обсязі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-