На блокпостах відстежують терористів, що намагаються пройти з

На блокпостах відстежують терористів, що намагаються пройти з "ДНР" – Аброськін

Укрінформ
На Донеччині правоохоронцями розроблені спеціальні заходи щодо непроникнення терористів через блокпости до мирних міст України.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Окреме питання - робота співробітників поліції на блокпостах щодо недопущення переміщення на підконтрольну Україні територію осіб, причетних до незаконних збройних формувань (НЗФ). Розроблено ряд спецзаходів, який дозволить знизити ризик проникнення терористів у наші мирні міста», - написав голова обласної поліції.

Він також зазначив, що в регіоні, на підконтрольній території Україні, 85 залізничних станцій, і «до кінця року робота місцевих підрозділів повинна бути поставлена так, щоб питання незаконних перевезень металобрухту, вугілля і т. п. залізницею втратило свою актуальність».

«У нас іде війна, і, якщо хтось із співробітників поліції, перестав чути обстріл і подумав, що може працювати, як раніше, в тій міліції, частина з якої виявилася зрадниками, розчарую - краще йдіть одразу, не подавайте документи на переатестацію, повторення подій тієї весни я не допущу», - попередив Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-