Деканоїдзе пропустить через поліграф поліцейських із

Деканоїдзе пропустить через поліграф поліцейських із "групи ризику"

Укрінформ
Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе прогнозує завершення переатестації співробітників Нацполіції по всій Україні протягом наступних 6 місяців.

Про це вона заявила у п'ятницю на прес-конференції, передає кореспондент Укрінформу.

"Всіх цікавить, коли завершиться переатестація. Це процес надзвичайно складний. Але в нас є концепція 100 днів. Після 100 днів буде соцопитування в кожному місті країни. Максимальна дата, коли завершиться переатестація, - це 6 місяців", - сказала Деканоїдзе, наголосивши, що що мета соцопитування - з'ясувати враження та зауваження громадян стосовно роботи поліції.

Водночас вона уточнила, що в Києві та Київській області переатестацію поліцейських планується завершити до 28 грудня.

"Із понеділка і до 28 грудня завершиться переатестація працівників Національної поліції. Наступні на черзі - Львів і Хмельницький. Сьогодні ми завершили процес тестування для співробітників у Києві та Київській області. Пройшли тести 13 тисяч осіб", - зазначила  Деканоїдзе.

За її словами, із цих 13 тисяч близько 8 тисяч набрали більше 25 балів, та 4822 - менше 25. Переатестація включає тестування, співбесіди та за необхідності перевірку на поліграфі. Голова  Нацполіції також додала, що із 7 грудня починаються співбесіди для тих, хто пройшов тестування.

Окрім того, Деканоїдзе поінформувала, що в Києві 9 грудня почне працювати рекрутинговий центр Національної поліції. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-