У Криму світла не вистачає 300 населеним пунктам

У Криму світла не вистачає 300 населеним пунктам

Укрінформ
Подача електроенергії у Криму наразі обмежена для 296 населених пунктів.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Обмеження у подачі електроенергії нині стосуються більш ніж 24 тисяч будинків.

У російському МНС додали, що станом на вечір суботи, 28 листопада, обсяг наявної у Криму електроенергії склав близько половини від потреби.

Водночас, як повідомляє «Крим. Реалії, покращилося електропостачання житлових районів у Севастополі. За даними місцевих жителів, вони почали отримувати електроенергію й у ті години дня, яких не було у попередньому графіку, підготовленому місцевою владою.

Як повідомлялося, 20 листопада у Херсонській області пошкодили опори, які постачають електроенергію до Криму. 22 листопада півострів виявився повністю відключеним від української електроенергії. Там введено режим НС.

«Укренерго» відремонтувало одну з опор, однак протестувальники перешкоджають відновленню енергопостачання Криму, вимагаючи від окупантів звільнити політв'язнів.

27 листопада протестувальники заявили, що у енергетиків не буде доступу пошкодженим электроопорам як мінімум до понеділка, 30 листопада.

Наразі в Криму без електропостачання залишаються близько 1,157 тис. осіб. 

У зв’зку з енергетичною блокадою окупаційна “влада”  оголосила канікули в дитячих садках і школах.  З 1 грудня санаторії півострова припиняють прийом відпочиваючих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-