Жінка-міліціонер, яка постраждала від вибуху у Львові, повертається з лікування в Ізраїлї

Жінка-міліціонер, яка постраждала від вибуху у Львові, повертається з лікування в Ізраїлї

Укрінформ
Капітан міліції Надія Андрухів, яка постраждала від вибуху біля дільничного пункту міліції у Львові, повертається додому. Жінка, котрій вибухом відірвало ногу та ушкодило внутрішні органи, успішно пройшла лікування в кращій клініці Ізраїлю.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Після вибуху стан жінки був важкий і для збереження її життя українським лікарям довелося видалити Надії частину кишківника, селезінку, а також ампутувати ногу. 19 липня за розпорядженням Президента Петра Порошенка жінку літаком  перевезли на лікування в Ізраїль. Вона перебувала у реанімації в ізраїльській клініці «Рамбам». Згодом постраждалу перевели до клініки «Еліша» для подальшого лікування»,- зазначили у прес-службі.

За інформацією, загальна вартість лікування міліціонера в у медичних закладах Ізраїлю становить понад 100 тисяч американських доларів.

Транспортування потерпілої до Ізраїлю, а також вартість лікування в одній із клінік, перебування в Ізраїлі Надії та її матері оплатив Благодійний фонд Петра Порошенка. Водночас, ізраїльська сторона, за домовленістю між Президентом України та прем’єр-міністром Ізраїлю, взяла на себе витрати із лікування Надії у державних медичних центрах.

Як повідомлялось, капітан міліції Андрухів підірвалася 14 липня на вибуховому пристрої, замаскованому біля опорного пункту міліції у Львові. Того ж дня від вибуху гранати під іншим пунктом постраждав ще один міліціонер. Злочини, які кваліфікували як теракт, досі не розкриті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-