Кужель vs Тетерук: відео з кулуарів Ради

Кужель vs Тетерук: відео з кулуарів Ради

Відео
Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко опублікував відео сутички між нардепами Андрієм Тетеруком та Олександрою Кужель.

Відео з камер спостереження у будівлі парламенту він виклав на своїй сторінці у Фейсбук. 

"Зважаючи на значний резонансу і щоб уникнути політичних потрясінь у державі через прикру сутичку двох народних депутатів з різних фракцій, я публікую два відеозаписи інциденту, зроблені камерами спостереження у Верховній Раді", - написав Геращенко.

На одній з них видно, як депутати фракції "Батьківщина" разом з Кужель виходять з приймальні спікера Володимира Гройсмана і йдуть по коридору.

Потім, "мабуть після висловлювань Андрія Тетерук на адресу Олександри Кужель", вона розвернулася і пішла в бік нардепа.

Відео:Частина1

"Після чого на іншому відеозапису видно частину вже розпочатої сутички і подальші дії депутатів" Батьківщини "по відношенню до Андрія Тетерука. На жаль, сам момент початку сутички не потрапив в об'єктив відеокамер, однак у мене після спілкування з обома сторонами конфлікту не залишається сумнівів, що причиною конфлікту були неприязні стосунки і словесні образи на адресу один одного, після чого почалася сутичка із застосуванням фізичної сили ", - написав Геращенко.

Він також заявив, що неприпустимо використовувати факт бійки між двома депутатами "як привід для політичного шантажу - виходу з коаліції або неголосування за важливі для держави і народу України закони".

"Нехай буде проведене об'єктивне розслідування цього інциденту за процедурою передбаченою Законом і суд поставить в ньому крапку!", - зазначив нардеп.

Відео: Частина 2

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-