У Харкові чоловік спав за кермом з автоматом у руках

У Харкові чоловік спав за кермом з автоматом у руках

Укрінформ
Чоловіка, який спав за кермом мікроавтобуса з автоматом у руках, затримали поліцейські на Салтівському жилмасиві в Харкові.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла заступник начальника Центру громадських зв'язків Головного управління МВСУ в Харківській області Оксана Калмикова.

"Інформацію про те, що на перехресті знаходиться мікроавтобус, за кермом якого спить людина зі зброєю, повідомив перехожий. Наряд поліції оточив місце події і викликав слідчо-оперативну групу Московського райвідділу міліції. Чоловіка - йому 35 років - розбудили і доставили до райвідділу", - відзначила Калмикова.

За її словами, факт внесено до Журналу єдиного обліку подій: "Триває перевірка всіх обставин".

У соцмережі на сторінці "Поліція. Харків" з'явилося повідомлення від перехожого-очевидця події. Він пише, що вранці в мікроавтобусі "Хюндай" з включеним далеким світлом і відкритим водійським вікном голосно грала музика, а з вікна стирчало дуло автомата Калашникова. Підійшовши ближче, перехожий побачив, що автомат тримає в руках чоловік, який спить за кермом. Саме тоді перехожий і подзвонив на «102», він також зупинив патруль поліції, який проїжджав недалеко від місця події. Поліцейські перекрили вулицю і викликали підкріплення: всього на місце інциденту прибуло близько 50 співробітників міліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-