Переможця тендеру на добудову Охматдиту визначать серед двох компаній

Переможця тендеру на добудову Охматдиту визначать серед двох компаній

Укрінформ
Тендерні пропозиції кандидатів у генпідрядники будівництва нового корпусу дитячої лікарні "Охматдит" ТОВ "Будівельно-монтажний комплекс "Енергомонтажвентиляція" і ТОВ "Альтіс-Констракшн" дають змогу зекономити відповідно понад 10 і 20% виділеної з держбюджету суми.

Це засвідчило публічне розкриття пропозицій учасників відкритого відбору генпідрядника, яке Комітет з конкурсних торгів ДП "Укрмедпроектбуд" провів 21 жовтня в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Сума пропозиції ТОВ "Будівельно-монтажний комплекс "Енергомонтажвентиляція" становить 430 млн 60 тис.771 грн 14 коп. з ПДВ. Сума пропозиції ТОВ "Альтіс-Констракшн" становить 389 млн 979 тис. 563 грн 79 коп. з ПДВ. Це всі пропозиції, які були надані", - оголосив  секретар комітету з конкурсних торгів ДП "Укрмедпроектбуд" Олександр Федотенко.

Перед розкриттям пропозицій він поінформував, що час для їх подання закінчився сьогодні о 10 годині. До цього моменту надійшло дві пропозиції - від ТОВ "Будівельно-монтажний комплекс "Енергомонтажвентиляція" та ТОВ "Альтіс-Констракшн". Федотенко також повідомив, що о 10.40 надійшла пропозиція від ТОВ "Українська енергетична компанія", однак його представникам було зазначено, що вони подали пропозицію пізніше передбаченого граничного строку. Протокол про це було складено разом з ними і підписано, поінформував секретар конкурсного комітету.

Голова комітету з конкурсних торгів ДП "Укрмедпроектбуд" Ірина Коваль у свою чергу повідомила, що з метою забезпечення прозорості наступних етапів тендеру щодо визначення переможців  будуть залучатися громадські організації, консультанти та експерти з профільних будівельних науково-дослідних установ.

"Наступним кроком, якщо не буде скарг учасників, на 26 жовтня запланована оцінка і акцепт пропозицій конкурсних торгів, публікація інформації про акцепт пропозиції конкурсних торгів, а на 6 листопада - укладання договору з переможцем", - повідомила Коваль.

Нагадаємо, будівництво нового корпусу дитячої лікарні "Охматдит" розпочалося в 2011 році. Через відсутність державного фінансування воно зупинилося в 2013 році.  

У 2015 році Уряд передав НДСЛ «Охматдит» до сфери управління МОЗ та заклав у держбюджеті на цей рік 500 млн грн на фінансування добудови лікарні. У серпні МОЗ оголосило відкритий конкурс на вибір генпідрядника з добудови нового корпусу дитячої лікарні "Охматдит".  ДП "Укрмедпроектбуд" отримало тендерну документацію від 14 компаній. Однак процедура розкриття пропозицій учасників відкритого відбору генпідрядників, яка мала відбутися 16 вересня, кілька разів переносилася, оскільки дві компанії - ТОВ "ОГМ Будсервіс"  і ТОВ "Стерілс" подавали скарги до Антимонопольного комітету України. Після розгляду вони були відхилені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-