У Київському парку Шевченка 5 жовтня безпритульні собаки шукатимуть господарів

У Київському парку Шевченка 5 жовтня безпритульні собаки шукатимуть господарів

Укрінформ
У столичному парку ім. Тараса Шевченка у суботу, 5 жовтня, відбудеться благодійний захід "Щаслива лапа", під час якого десяток безпритульних цуценят та понад 40 дорослих собак, які тимчасово утримуються в притулках для тварин, шукатимуть собі господарів.

Про це Укрінформу повідомив Благодійний Фонд "Happy Paw".

"У рамках акції, організованої фондом з нагоди Міжнародного дня захисту тварин, цуценята у спеціальному манежі під наглядом волонтерів будуть знайомитися з небайдужими до проблеми безпритульних тварин киянами. Дорослих мешканців притулків також можна буде побачити, але на фото", - наголосили працівники фонду.

У суботу в парку також працюватиме масштабна фотовиставка безпритульних собак. Відвідувачі зможуть дізнатися про історії життя тварин та знайти собі хвостатого друга.

Активно допомагатимуть чотирилапим у пошуках господаря відомі особистості: співаки Стас Шурінс, Денис Любімов, Сергій Костецький, дует Тамерлан, Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух з дружиною та інші. Вони презентують фотовиставку "Не купуй - приюти!" та випустять у небо одночасно декілька десятків повітряних кульок з іменами безпритульних песиків та написом "Приюти".

Упродовж свята на гостей також чекають безліч тематичних заходів з подарунками: дитячі конкурси; творчі майстер-класи з декупажу, малювання, орігамі, квілінгу; активності для молоді - карикатуристи, розпис хною, слеклайн тощо.

Упродовж усього заходу, який проходитиме з 13.00 до 17.00, на сцені у парку відбуватиметься благодійний концерт за участі відомих музичних та танцювальних колективів, який закінчиться святковим феєрверком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-