Бабусі з Чернігівщини

Бабусі з Чернігівщини "підірвали" Інтернет піснею про "лісапет". ВІДЕО

Укрінформ
Любительське відео, на якому шестеро жінок пенсійного віку виконують пісню "Лісапет мій, лісапет", за два тижні від моменту появи на YouTube набрало понад 14 тисяч переглядів і стало справжньою "бомбою" Інтернет-мережі. Її користувачі в коментарях зазначили, що виконавиці - із Чернігівщини.

Любительське відео, на якому шестеро жінок пенсійного віку виконують пісню "Лісапет мій, лісапет", за два тижні від моменту появи на YouTube набрало понад 120 тисяч переглядів і стало справжньою "бомбою" Інтернет-мережі. Її користувачі в коментарях зазначили, що виконавиці - із Чернігівщини.

Про це повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

"Колектив, схоже, із Рудьківки Бобровицького району, але це ще треба перевірити, я не впевнена. Загалом же ця пісня, народжена на Полтавщині, є дуже відомою і популярною в наших селах. Її часто крутять на замовлення на чернігівському телебаченні, і взагалі її співають усі аматорські фольклорні колективи Чернігівщини", - розповіла головний хормейстер Чернігівського обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв Ольга Коцур.

За її словами, пісня не є автентичною, вона авторська, а тому жодної цінності для фахівців-фольклористів не має.

Пісню "Лісапет мій, лісапет" на популярному сьогодні відео бабусі співають, сидячи в автобусі й, очевидно, чекаючи його відправки.

Відео: YouTube

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-