На Запорізькому напрямку є певні успіхи – Міноборони

На Запорізькому напрямку є певні успіхи – Міноборони

Єдині новини
Укрінформ
На Запорізькому напрямку точаться бої місцевого значення, і там є певні успіхи, але з цього не треба робити гучні повідомлення. Все йде згідно з планом.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, коментуючи ситуацію на Запорізькому напрямку.

«Там уже протягом певного часу російські війська знаходилися в позиції оборони. Що означає оборона? Це означає, що наші війська докладають усіх зусиль, щоб вони змушені були оборонятися. Безумовно, що на декількох певних напрямках ідуть бої місцевого значення, і там є певні успіхи у Збройних сил, але не треба робити з цього гучні повідомлення. У нас іде війна, і ми відвойовуємо свої території, все відбувається за планом», - зазначила Маляр.

Читайте також: Війська РФ безуспішно вели наступальні дії на чотирьох напрямках

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Маляр заявила, що на східному фронті підрозділи оперативного стратегічного угруповання військ «Хортиця» здійснюють наступальні дії, на кількох напрямках українські захисники просунулися вперед.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-