Прикордонники знешкодили під Бахмутом штурмовий підрозділ росіян

Прикордонники знешкодили під Бахмутом штурмовий підрозділ росіян

Фото
Укрінформ
Бійці Державної прикордонної служби України розбили штурмовий підрозділ російських військ, що намагався прорвати лінію оборони на околицях міста Бахмут Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

«Учора надвечір російсько-окупаційні війська атакували позиції Держприкордонслужби на околицях Бахмута. Штурмовий підрозділ намагався прорвати лінію оборони прикордонників. Загарбники під мінометним обстрілом, втрачаючи живу силу, добігли до приміських споруд. Далі російські зайди переміщались в глибину позицій», – зазначили в ДПСУ.

Повідомляється, що атакувальна хвиля була зупинена загороджувальним вогнем з автоматичних гранатометів і розсіяна по забудовах. Маневром прикордонники роз’єднали піхоту ворога на малі групи, у ближньому бою перехопили ініціативу та по черзі ліквідували осередки штурмовиків.

Під час зачистки місцевості українські захисники полонили «вагнерівця» та мобілізованого із Татарстану. Один з полонених був поранений і залишений помирати своїми серед уже мертвих загарбників. Захопленим військовим рф надана необхідна медична допомога, станом на цей час вони передані уповноваженим органам.

Читайте також: Під Бахмутом Сили оборони роблять все, аби знищити найкращі підрозділи противника — Міноборони

«Ситуацію на напрямку головного удару ворожих сил стабілізовано, рубіж оборони втримано. Загалом у ході бою знешкоджено 26 окупанта, зокрема: 9 ворогів знищено, 15 поранено, 2 взято в полон», – повідомили в Держприкордонслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 6 лютого у розв’язаній проти України повномасштабній війні російська федерація втратила вже близько 132 тисячі 160 своїх військових, 3231 танк, 6415 бойових броньованих машин, 2231 артилерійську систему та багато іншої техніки.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-