Кількість жертв землетрусу в Туреччині й Сирії перевищила 500, тисячі людей поранені

Кількість жертв землетрусу в Туреччині й Сирії перевищила 500, тисячі людей поранені

Укрінформ
Кількість людей, які загинули внаслідок землетрусу на південному сході Туреччини зросла до 284 людей, 2323 людей отримали травми. У Сирії повідомили про 237 загиблих та 630 поранених.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Директорат із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (AFAD) та телеканал Al Jazeera.

“Загалом 284 громадян загинули, 2323 громадян отримали поранення”, - вказується у оновленому звіті AFAD щодо кількості жертв у Туреччині.

Найбільше загиблих у провінції Кахраманмараш, де був епіцентр землетрусу та сусідній провінції Газіантеп, що межує з районом землетрусу.

Читайте також: США пропонують допомогу постраждалим від землетрусу в Туреччині та Сирії

У Сирії інформація по кількості загиблих оновлюється менш оперативно. За останніми даними, загинуло близько 237 людей і 639 отримали поранення.

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану та турецькому народу через землетрус на південному сході країни. Україна пропонує турецькій стороні будь-яку допомогу у подоланні катастрофи

Посольство України в Туреччині перевіряє наявність українських громадян серед постраждалих внаслідок землетрусу, МЗС відкрило дві «гарячі лінії». 

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-