У Криму російські силовики провели обшук у представника регіонального Меджлісу

У Криму російські силовики провели обшук у представника регіонального Меджлісу

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму пройшов обшук у голови Судакського регіонального Меджлісу Ільвера Аметова.

Про це написав у Телеграмі голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

«У Судаку додому до голови Судакського регіонального меджлісу Ільвера Аметова увірвалися російські карателі і проводять обшук», - зазначив Чубаров.

Він поінформував, що обшук розпочався вчора близько 19-ї години і завершився до 20-ї. Його причиною послужив нібито анонімний дзвінок з номера, що починається на 044, з повідомленням про те, що в будинку Ільвера Аметова начебто скоєно злочин.

«В окупованому Криму незаконні вторгнення російських карателів до будинків кримських татар та здійснення обшуків на підставі нібито анонімних дзвінків поширене явище. Насправді, "дзвінки" вигадуються фсбшниками», - зазначив Чубаров.

Читайте також: Окупаційний парламент Криму підтримав «націоналізацію» майна українських бізнесменів

Кримськотатарська активістка Ельмаз Акімова написала у Фейсбуці, що обшук проводили близько 40 співробітники фсб, омону, слідчого комітету, поліції м. Феодосії та Судак. Постанову про обшук не надали.

«Провели обшук, а також бесіду із дружиною сина, оглянули всі приміщення, зафіксували все на фото», - написала активістка.

Як повідомлялося, 24 січня російські спецслужби прийшли з масовими обшуками в будинки кримських татар у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму, затримали шістьох чоловіків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-