Термоковдри і ліхтарі: філантроп Баффет передав допомогу поліції Київщини

Термоковдри і ліхтарі: філантроп Баффет передав допомогу поліції Київщини

Фото
Укрінформ
Син американського мільярдера і філантроп Говард Баффет надіслав правоохоронцям Київської області 25 тисяч спеціальних – майларових - ковдр та понад 4 тисячі ліхтарів.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба поліції Київщини, передає Укрінформ.

«3 лютого іноземну допомогу отримали працівники Бориспільського управління поліції Київщини. Також ковдри та ліхтарі отримають всі працівники поліції, які взаємодіють з громадянами та у разі необхідності зможуть надати екстрену допомогу. У кінці січня ці засоби вже отримали і спецпризначенці Київщини, які виконують бойові завдання на сході країни», - уточнюється у повідомленні.

Термоковдри і ліхтарі: філантроп Баффет передав допомогу поліції Київщини / Фото: Поліція Київщини

Зазначається, що ці унікальні ковдри мають властивість відображати до 80% тепла, яке випромінює тіло, та може використовуватися для захисту постраждалого від перегріву або переохолодження. Також цей елемент є компактним і зручним у використанні. Окрім цього, завдяки високій міцності, майларова ковдра може бути використана для транспортування потерпілого.

Читайте також: Німеччина передала на Харківщину девʼять генераторів потужністю до 1000 кВт

У свою чергу, ліхтарі стануть важливими приладами у спорядженні поліцейського та будуть застосовуватися найперше для ефективного огляду місця події в темну пору доби та безпосередньо під час документування воєнних злочинів. 

«Дякую фонду Говарда Баффета за допомогу поліції. Боротьба з ворогом продовжується, ми не зупиняємось на досягнутому та надалі створюємо безпекове середовище. Завдяки підтримці іноземних представників, поліцейські Київщини мають змогу результативно виконувати обов’язки», - сказав очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов.

Як повідомлялося, усередині червня 2022 року благодійна організація американського бізнесмена та сина мільярдера Уоррена Баффета – Говарда Баффета пожертвувала на потреби України 2,7 мільйона доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-