Внаслідок нічних обстрілів на Запоріжжі пошкоджена цивільна інфраструктура

Внаслідок нічних обстрілів на Запоріжжі пошкоджена цивільна інфраструктура

Укрінформ
Уночі ворог обстріляв громади у Запорізькому районі. Є руйнування, але постраждалих серед людей немає.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповів голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Укрінформ.

“За минулу добу відбулось 77 обстрілів, з них - 44 прийшлось на об’єкти цивільної інфраструктури в майже 14 громадах. Поранених і загиблих немає. Ніч не можна сказати, що була спокійною. Вночі під вогнем опинилися південні громади, попали на приватне господарство, згоріла будівля. Вдарили як по правому, так і лівому березі Дніпра”, - сказав Старух.

Щодо стабілізаційних відключень електроенергії, очільник області нагадав, що є три черги відключені, кожна з яких триває по три години.

“Але окупант продовжує обстрілювати об’єкти критичної інфраструктури, через це періодично застосовуються аварійні автоматичні відключення системи. Ми маємо бути готовими до таких “подарунків” ворога, та ні в якому разі не піддаватись паніці”, - сказав він.

Читайте також: У захоплених регіонах Запоріжжя зазнали поранень понад 270 російських військових — ОВА

Також голова ЗОВА розповів, що в тимчасово захоплених Пологах цього тижня було дуже гаряче для загарбників, бо дуже влучно відпрацювали ЗСУ.

За його словами, на тимчасово захоплених територіях наразі проходить ротація, є мародерство та грабіжництво: російські військові влаштовують чергові перевірки, обшуки та намагаються вкрасти все, що ще не встигли вивезти за час окупації територій.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-