Денисенко - про поїздку путіна на Донбас: Зустрінеться з кимось у бункері, або відправлять двійника

Денисенко - про поїздку путіна на Донбас: Зустрінеться з кимось у бункері, або відправлять двійника

Укрінформ
російський президент володимир путін навряд чи наважиться особисто побувати на тимчасово окупованих територіях України, тому не виключено, що туди відправлять двійника або ж запишуть відео з начебто цієї поїздки в якомусь секретному місці.

Таку думку висловив в ефірі телемарафону висловив радник міністра внутрішніх справ, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

“Очевидно, путіну все ж таки потрібно показувати те, що він продовжує бути мачо, продовжує бути людиною, яка нібито не боїться нічого. І тому йому потрібно показати, що він побував на Донбасі. Буде це він чи його двійник? Думаю, що все ж таки буде двійник, тому що він навряд чи готовий до поїздки на Донбас. З іншого боку, це буде у вищій ступені секретності. Ми пам'ятаємо, як кадиров у невідомому бункері "бував" на Київщині і, скоріше за все, це записувалося десь там далеко у чечні. Днями ми побачили фотографію гіркіна із невідомого бункера... От я думаю, що десь у невідомому бункері він зустрінеться із кимось, і це буде подано як велика поїздка путіна на Донбас. В принципі, сталін на фронт їздив, і цей так точно на фронт збирається їхати”, - сказав Денисенко.

Він нагадав про те, що президент рф за вісім років жодного разу не побував на тимчасово окупованій частині Донецької та Луганської областей, тому йому почали закидати це.

Читайте також: Розконсервування зброї і психологічний тиск: Денисенко назвав можливу мету візиту шойгу до білорусі

“А після того, як Володимир Зеленсьткий побував в Ізюмі одразу після звільнення та після того, як він побував у Херсоні, в принципі серед воєнкорів почалася навіть істерія з цього приводу”, - додав Денисенко.

Він вважає, що російській аудиторії таку інформацію “підсунути" можна. Доказом цього є нещодавня “зустріч" путіна із матерями загиблих солдат. Він зауважив, що жінки на цю "зустріч" були дуже ретельно відібрані та кожна із них мала поставити певне питання. “І це проковтнуло суспільство. Точно так же проковтне багато чого іншого”, - переконаний радник міністра внутрішніх справ.

Виконавчий директор Українського інституту майбутнього також прокоментував начебто візит мера москви сергія собяніна в тимчасово окупований російськими військами Донбас, зазначивши, що росія почала достатньо жорстко змушувати деяких чиновників влізати у справи, пов'язані із війною в Україні. “Я думаю, що собянін, як людина найбільш популярна у москві на цей момент, а не забувайте, що усі революції починаються зі столиці, в принципі, він хоч і зрозумілий для путіна політик, хоч і людина, яка не проявляла ніколи великих амбіцій до престолу, його потрібно затягнути в цю кров, в цю політику, щоб потім він не сказав, що нічого не було. Тобто, це замазування у кров абсолютно усіх, кого можна замазати”, - сказав Денисенко.

Читайте також: росія хоче переговорів, щоб зменшити тиск на кремль і підготувати новий наступ - ISW

Як повідомлялося, речник кремля дмитро пєсков заявив про плани російського президента володимира путіна "згодом" приїхати на окуповані території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-