В окупованій Макіївці загарбники роздавали повістки в чергах за водою

В окупованій Макіївці загарбники роздавали повістки в чергах за водою

Укрінформ
У тимчасово окупованій Макіївці Донецької області відомо про випадки, коли російські загарбники роздавали людям повістки в чергах за водою.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

"У Макіївці немає централізованої подачі води, натомість окупанти роздають її в пляшках. Задля отримання води необхідно пред’явити паспорт з пропискою, або свідоцтво про народження (якщо отримувач дитина). У чоловіків також перевіряють наявність відмітки про ставання на облік у військкоматі. Також зафіксовані випадки, коли чоловіки отримували повістки в черзі за водою. Тобто, ворог використовує кризу в регіоні, як метод виявлення чоловіків для поповнення свого війська", - пишуть у ЦНС.

Читайте також: В окупованому Криму готуються до чергової хвилі мобілізації

У Центрі закликали мешканців тимчасово окупованих територій покинути окуповані частини регіону та не ставати ресурсом для загарбників.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-