На Харківщині загинули двоє чоловіків через підрив автівки на міні

На Харківщині загинули двоє чоловіків через підрив автівки на міні

Фото
Укрінформ
В Ізюмському районі Харківської області автомобіль наїхав на невідомий вибуховий пристрій, у результаті загинуло двоє чоловіків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Харківської області в Фейсбуці.

"2 грудня до відділення поліції № 1 Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловіки поїхали додому в село Пашкове Барвінківської територіальної громади на автомобілі «ВАЗ 2106» та зв'язок з ними зник", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що 1 грудня на польовій дорозі автомобіль чоловіків здійснив наїзд на невідомий вибуховий пристрій. Транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень, 59 та 44-річні чоловіки загинули.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що територія, де сталася дана подія, протягом кількох місяців перебувала під контролем збройних сил російської федерації.

Читайте також: На Сумщині на ворожій міні підірвалось авто «Укртелекому», є загиблий і поранені

Як повідомлялося, на Сумщині загинув фермер із Краснопілля: щоб розминутися із зустрічним авто на дорозі, з'їхав на обочину та підірвався на російській міні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-