Війська рф обстріляли Очаківську громаду на Миколаївщині, виникла пожежа

Війська рф обстріляли Очаківську громаду на Миколаївщині, виникла пожежа

Укрінформ
На Миколаївщині сьогодні вночі війська рф обстріляли з реактивних систем залпового вогню акваторію і населений пункт Очаківської громади, виникла пожежа.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Вночі, 20 листопада, з 04:16 ворог завдавав ударів із РСЗВ по акваторії й населеному пункту Очаківської громади. Внаслідок обстрілу виникла пожежа господарчої будівлі", - зазначив він.

За словами Кіма, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

У Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області з цього приводуповідомили, що в результаті влучення боєприпасів та уламків від них загорівся сінник. Рятувальників про це сповістили о 04:38. Пожежу ліквідовано о 05:35 на площі 25 кв. м. Інформація про постраждалих не надходила.

Читайте також: На Миколаївщині загарбники зруйнували храм, який пережив дві світові війни

Також, за інформацією рятувальників, зареєстровано ще чотири пожежі, які виникли 19 листопада та не пов'язані зі збройною агресією. У Миколаєві і с.Привільне Баштанського району на місці пожеж виявлено загиблих - чоловіків 1959 р.н. та 1956 р.н. відповідно.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-