У міноборони Туреччини задоволені роботою зернових коридорів

У міноборони Туреччини задоволені роботою зернових коридорів

Укрінформ
У Туреччині висловили задоволення роботою зернових коридорів, здійснюваною у співпраці та координації Спільного координаційного центру в Стамбулі.

Про це йшлося в ході телефонної розмови Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова та Міністра національної оборони Туреччини Хулусі Акара, повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення міноборони Туреччини у Твітері.

“Міністр національної оборони Хулусі Акар провів розмову з Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим. У ході розмови відбувся обмін думками щодо відвантажень зерна з українських портів”, - повідомили в турецькому міністерстві.

Читайте також: Війна в Україні та посуха знизили світові запаси зерна до десятирічного мінімуму

Зазначається також, що Акар висловив задоволення результатами роботи.

“Міністр національної оборони Хулусі Акар також висловив задоволення роботою, проведеною у співпраці та координації Спільного координаційного центру в Стамбулі”, - вказали у міністерстві.

Як повідомляв Укрінформ, вчора з портів «Чорноморськ» та «Південний» вийшли три судна з агропродукцією для країн Азії та Африки.

Читайте також: ЗСУ вживають максимальні заходи безпеки для захисту «зернових коридорів» – Гуменюк

Майже за два місяці роботи «зернового коридору» з українських портів вийшли 238 суден з 5,46 млн тонн агропродукції, призначеної для країн Азії, Європи та Африки.

Питання функціонування зернових коридорів також було серед тем, які обговорювалися під час нещодавньої розмови президентів Туреччини та росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-