Ми знаємо, як реагувати на дії рф – Зеленський анонсував рішення на спеціальному засіданні РНБО

Ми знаємо, як реагувати на дії рф – Зеленський анонсував рішення на спеціальному засіданні РНБО

Укрінформ
Україна знає як реагувати на будь-які російські дії.

Про це сказав у своєму зверненні Президет України Володимир Зеленський , передає Укрінформ

"Завтра відбудеться спеціальне засідання РНБО, яке я скликав. Будуть рішення. "Ми знаємо, як реагувати на будь-які російські дії", сказав Президент

Він повідомив, що сьогодні російська армія нанесла чергові підлі удари по мирних людях у Миколаєві: снаряд розірвався біля зупинки громадського транспорту. Є загиблі, поранені... "Знову обстріли Харкова, Сумщини, жорстокий вогонь на Донбасі, на півдні України. Усе це можна зупинити лише в один спосіб: визволити. Поки Росія не прийшла, усюди на українській землі було нормальне життя. І коли Росія піде, коли ми її витиснемо, нормальне життя повернеться. Це єдиний шлях. Це шлях до нашої перемоги. Не можемо знати, скільки часу потрібно, щоб пройти цим шляхом. Але знаємо, що жодна російська маніпуляція і жоден російський злочин не здатні зіштовхнути нас із цього шляху», сказав Президент.

Він повідомив, що сьогодні вдалося забезпечити звільнення іще шістьох наших громадян із російського полону. Сьогодні маємо нові результати на передовій. Сьогодні отримали додаткові елементи допомоги від партнерів. Так буде й надалі, наголосив Глава Держави.

Читайте також: На терміновому засіданні РНБО будуть прийняті фундаментальні рішення – Данілов

За його словами, завтра – ще один день нашої боротьби, ще один день на шляху до перемоги. Цей день стане ще одним кроком, який наблизить нас до безпеки та миру. До відновлення нашої територіальної цілісності. Бо заради цього воюють і працюють мільйони українців.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський скликає термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України на 30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-