На Донеччині під інтенсивний ворожий обстріл потрапили три громади, є загиблі

На Донеччині під інтенсивний ворожий обстріл потрапили три громади, є загиблі

Фото
Укрінформ
На Донеччині вночі і зранку у четвер ворог обстріляв кілька населених пунктів - є загиблий та поранені, пошкоджені житлові будинки.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«росіяни продовжують вести обстріли по всій лінії фронту від Мар’їнської до Святогірської громади. На Донецькому напрямку ворог уночі вів інтенсивний вогонь у Мар’їнській, Очеретинській та Авдіївській громадах… На Лиманському напрямку росіяни обстріляли Богородичне під Святогірськом – вбили одну людину», - написав посадовець.

За його словами, у Мар’їнській громаді під обстріли потрапили Мар’їнка, Красногорівка, Новомихайлівка, Максимільянівка та Олександропіль. У Максимільянівці пошкоджено три приватні будинки, в Олександрополі поранено людину, два будинки пошкоджено. В Очеретинській громаді поранено одну людину, в Нетайловому.

Глава ОВА поінформаував, що в Авдіївці зафіксовані поодинокі влучання, а зранку відбувся масований артобстріл центру міста, наслідки встановлюються.

«На Горлівському напрямку було гучно в Одрадівці та на станції Майорськ Світлодарської громади, а також в околицях Соледара, Яковлівки та Роздолівки у Соледарській громаді. Без жертв», - зазначив Кириленко.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхало понад 1,2 млн людей.

Читайте також: Обстріл Криворізького району: кількість поранених зросла до 15

До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більш ніж 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-