«Українську книжкову поличку» відкрили в Сеулі

«Українську книжкову поличку» відкрили в Сеулі

Фото
Укрінформ
У Центральній муніципальній бібліотеці Сеула урочисто відкрили «Українську книжкову поличку».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Корея.

У відкритті взяли участь посол України Дмитро Пономаренко разом з дружиною Оксаною Пономаренко та директор бібліотеки пані Ох Джи Ин.

Добірка представлених українських книг включає книги про історію, культуру, традиції, кухню та туристичні місця України, а також дитячу літературу українською, корейською та англійською мовами.

Для відвідувачів бібліотеки також було оформлено постійний стенд з традиційними українськими предметами, зокрема шкатулки з Петриківським розписом та ляльки-мотанки.

Посольство запросило охочих відвідати бібліотеку та обрати книгу на свій смак.

Зауважимо, що проєкт «Українська книжкова поличка» реалізується в рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської спільно із МКІП, Міністерством закордонних справ та Українським інститутом книги.

У межах проєкту кожна закордонна громада може самотужки зібрати кошти та надрукувати книжки з макетів, наданих українськими видавцями, або закупити готові книжки в українських дистрибуторів.

Нагадаємо, «Українська книжкова поличка» функціонує у країнах Європи, Азії, Близького Сходу, а незабаром книжки для українських дітей з’являться і в Африці. 

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-