У школі американського Окленда сталася стрілянина, шестеро поранених

У школі американського Окленда сталася стрілянина, шестеро поранених

Укрінформ
Унаслідок стрілянини в одному з кампусів школи Окленда, що в американському штаті Каліфорнія, шестеро людей зазнали поранень. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The New York Times.

За даними помічника начальника відділу поліції Окленда Даррена Еллісона, стрілянина розпочалась у середу близько 12:45 за місцевим часом. Шестеро людей, старші 18-ти років, зазнали поранень. Двох важкопоранених госпіталізували, ще четверо пройшли медичний огляд та лікування у місцевих лікарнях і вже були відпущені додому або чекають на виписку.

У поліції не уточнили, чи були поранені школярі, працівники школи чи випадкові перехожі.

Нападника досі розшукують.

Читайте також: У російському Іжевську сталася стрілянина в школі - 15 загиблих, 11 з них - діти

Трагедія сталась на фоні спалаху насильства у місті. За даними місцевої влади за останні дев’ять днів у Окленді зафіксовано вісім смертей від вогнепальних поранень.

З початку навчального року це не перша стрілянина у школах міста. У серпні 13-річний хлопчик був випадково поранений пострілом з пістолету, який приніс до навчального кампусу інший 12-річний школяр.

За даними New York Times, з початку 2022 року у США зафіксовано понад 130 випадків стрілянини у школах по всій країні. 30 з них призвели до поранень та смертей. Наймасовішою трагедією стала травнева стрілянина у початковій школі в Ювалде, штат Техас, яка забрала життя двох дорослих і 19 дітей.

Читайте також: росіяни розганяють фейк, що до розстрілу дітей в школі Іжевська начебто причетна Україна

Як повідомляв Укрінформ, у торговому центрі у місті Грінвуд штату Індіана чоловік з гвинтівкою відкрив стрілянину в фудкорті, а озброєний цивільний застрелив його. Внаслідок стрілянини щонайменше троє людей загинули, ще двоє зазнали поранень.

Фото: Jim Wilson/The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-