Джелялов прокоментував свій вирок

Джелялов прокоментував свій вирок

Лист
Укрінформ
Засуджений "судом" в окупованому Криму до 17 років ув'язнення перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов у відкритому листі вказав на невідповідність між вигаданою йому роллю у сфабрикованій справі та покаранням.

Лист опублікував у Фейсбуці адвокат Микола Полозов, передає Укрінформ.

"Ті, хто ознайомився зі змістом обвинувачення більше ніж поверхово, легко помітили явну невідповідність між роллю, яку мені вигадали у цій сфабрикованій справі, і розміром покарання. Найменша роль і найбільше покарання. Тим самим суд лише підтвердив нашу впевненість у тому, для кого і для чого все було організовано. Незграбно і безглуздо", - написав Джелялов.

Він також зазначив, що футболка з написом “Два прапори – єдина країна”, в якій він був на судовому засіданні під час оголошення вироку, викликала “нездоровий ажіотаж” - співробітники СІЗО прийшли до нього в камеру і попросили віддати її, інакше б проводили обшук. Вилучення знімали на службову камеру. За їхніми словами, їх "смикнули" з москви.

"Вочевидь, українська символіка діє на когось у москві, як часник на вампірів. Хоча одягав я футболку не для них, а для своїх", - написав Джелялов.

Читайте також: Незаконні вироки Джелялову і братам Ахтемовим: дані на кримського «суддю» передадуть РНБО

Як повідомляв Укрінформ, "суд" у Криму засудив першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла (Джелялова) та Асана й Азіза Ахтемових до 17, 15 та 13 років колонії суворого режиму відповідно. Їм також призначено великі штрафи.

Захист Джелялова подав апеляцію на вирок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-