Ворог намагається вийти на рубежі Донеччини - Міноборони

Ворог намагається вийти на рубежі Донеччини - Міноборони

Укрінформ
Кремль веде війну на виснаження і всі зусилля наразі спрямував на встановлення остаточного контролю над Луганською областю, який ще так і не встановлений. Також ворог намагається вийти на географічні рубежі Донеччини.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«За даними Головного управління розвідки, безпекова ситуація довкола України залишається складною. Кремль не відмовляється від виконання жодної зі своїх стратегічний цілей по відношенню до нашої держави. З огляду на масштаби, завдання та терміни проведення так званої «спеціальної операції» рф станом на зараз веде війну на виснаження. На теперішній час основні зусилля противника зосереджені на встановленні остаточного контролю над Луганською областю, який станом на зараз ворогом ще не встановлений. Найбільш складна обстановка сьогодні склалась на Слов’янському, Краматорському та Бахмутському напрямках. Ворог намагається вийти на географічні рубежі Донецької області», - наголосила Маляр.

На Харківському та Балаклійському напрямку, за інформацією ГУР МО, ворог продовжуватиме стримуватиме сили оборони від просування у напрямку державного кордону, а також продовжуватиме утримувати під контролем логістичне сполучення за маршрутом Бєлгород-Куп’янськ.

Читайте також: Загарбники за добу завдали 28 ударів по Донеччині: багато руйнувань, є жертви

Як повідомлялось, за даними Головного управління розвідки російські окупаційні війська спробують провести наступальні дії у напрямку Запоріжжя та оточити підрозділи ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-