Загарбники обстріляли кілька районів на Запоріжжі, є потерпілі та руйнування

Загарбники обстріляли кілька районів на Запоріжжі, є потерпілі та руйнування

Фото
Укрінформ
За минулу добу поліція зафіксувала декілька фактів ворожих обстрілів на Оріхівському та Василівському напрямках. Поранення отримали четверо мешканців.

Про це у Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Обстріл відбувся вночі по мирному населенню Степногірська, коли мешканці міста знаходилися у своїх квартирах. До органів поліції надійшло два повідомлення про те, що снаряди залетіли до їх осель та розірвалися, внаслідок чого громадяни отримали осколкові поранення. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставлено до Запорізької обласної клінічної лікарні для надання медичної допомоги", - йдеться у дописі.

Також ворожі військові поцілили по цивільній інфраструктурі в селі Таврійському Оріхівського району. Пошкоджені будинок та прилегла територія, потрощене шиферне покриття, вибиті вікна та двері.

По самому Оріхову також були прильоти. Від прямих влучень снарядами житлові будинки місцевих мешканців повністю зруйновані.

За фактами збройних злочинів співробітники поліції передали зібрані матеріали до УСБУ в Запорізькій області для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Читайте також: На Запоріжжі минулої доби ворог обстріляв цивільну інфраструктуру

Як повідомлялося, у Харкові внаслідок нічних ракетних ударів ворога зруйновано будинки у Новобаварському районі, у Київському районі ракета влучила у будівлю Державного педагогічного університету ім. Сковороди, там загинув 40-річний охоронець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-