Для переселенців зводять багатоповерхівку у Краматорську

Для переселенців зводять багатоповерхівку у Краматорську

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента «Велике будівництво» у Краматорську на Донеччині зводять 12-поверховий будинок для переселенців.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій ОДА.

«Спорудження 12-поверхового будинку для переселенців у Краматорську триває в рамках президентської програми «Велике будівництво». Це буде безкаркасний будинок із цегляними тримальними стінами та пласкою покрівлею», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в  будинку передбачено спорудження двох ліфтів – пасажирського і вантажного. Також його буде оснащено всіма необхідними засобами пожежної безпеки, у підвалі розмістяться газосигналізатори, насоси та бойлерна.

Зараз на будівництві завершується монтаж блоків, і починається цегляна кладка першого поверху.

Читайте також: У Краматорську будують обласну багатопрофільну лікарню

За словами керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, кожна зі 121 квартири в цьому будинку буде повністю оздоблена й одразу готова до експлуатації. Гроші на будівництво виділені з обласного бюджету.

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на розбудову соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цього року за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-