Сутички в Одесі: поліція встановила 61 порушника

Сутички в Одесі: поліція встановила 61 порушника

Укрінформ
У звязку із сутичками на ЛГБТ-акції в Одесі до відповідальності притягують 61 особу, у тому числі 12 неповнолітніх.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють у поліції Одеської області, уточнюючи, що відразу після сутичок поліція відкрила три провадження.

"За результатами досудового розслідування в рамках проваджень... було затримано 15 осіб віком від 18 до 25 років. Вирішується питання про оголошення їм підозр та обрання запобіжного заходу. Відносно ще 46 осіб, серед яких 12 неповнолітніх, складено адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що батьків підлітків також притягнуто до відповідальності згідно зі статтею 184 КУпАП.

Читайте також: Сутички на ЛГБТ-акції в Одесі: поліція відкрила провадження за трьома статтями

Як повідомлялося, 28 серпня ввечері після ЛГБТ-ходи в центрі Одеси група супротивників акції напала на правоохоронців, застосувавши сльозогінний газ. Майже 30 поліцейських та нацгвардійців дістали тілесні ушкодження.

До відділу поліції доставили понад 50 правопорушників. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості  за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 294 (Масові заворушення) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-