У Львові стартував Lviv Media Forum 2021

У Львові стартував Lviv Media Forum 2021

Укрінформ
У Львові сьогодні почав роботу триденний VIII Lviv Media Forum 2021 - головна медійна конференція Центрально-Східної Європи. 

Як передає Укрінформ, про це 26 серпня на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Львівський медіафорум (LMF).

Зазначається, що форум проходитиме на стадіоні «Арена Львів» з 26 по 28 серпня.

Першим спікером на Львівському медіафорумі цього року виступає журналістка, телеведуча та лауреат Премії імені Георгія Ґонґадзе 2021 Мирослава Барчук. Вона торкнеться теми поразки та перемоги українських медіа. Потім письменник та колишній політв’язень Станіслав Асєєв у своєму виступі спробує осмислити якою є ціна правди з точки зору власного досвіду у полоні. А медійник, радник білоруської опозиціонерки Світлани Тіхановської Франак Вячорка розкаже як працюють білоруські медіа в умовах протестів і репресій.

Читайте також: «Від Брежнєва до Зеленського»: політолог Гарань представив свою книгу

Завершить перший день італійська журналістка та письменниця Франческа Боррі. Вона поділиться своїм репортерським досвідом роботи в епіцентрі пандемії в Італії – для неї це було «гірше, ніж війна».

У наступні дні також виступатимуть провідні іноземні та вітчизняні журналісти.

Учасники з України, Польщі, Угорщини, Словаччини та Чехії відвідають серію лекцій, дискусій і презентацій, які допоможуть зрозуміти внутрішні процеси в Україні та допоможуть в майбутньому зробити якісні матеріали про українські події для іноземних медіа.

Читайте також: Варфоломій на форумі «Україна 30» згадав про загиблих в АТО/ООС військових і лікарів

Цьогорічна фокусна тема медіафоруму — Real journalism matters [still]. У програмі — 8 тематичних потоків, виступи понад 100 топових іноземних та українських журналістів, медіаекспертів та діджитал-фахівців.

Організатори нагадали, що VIII LMF мав відбутися у 2020 році, однак у зв’язку з пандемією, спричиненою COVID-19, подію було перенесено на серпень 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-