Красилівська громада формуватиме систему громадського здоров’я за підтримки U-LEAD

Красилівська громада формуватиме систему громадського здоров’я за підтримки U-LEAD

Укрінформ
Програма «U-LEAD з Європою» відібрала Красилівську міську раду для участі у менторській програмі «Громадське здоров’я для громад».

Про це Укрінформу повідомили у «U-LEAD з Європою».

Зазначається, що для участі у конкурсі надійшло 86 заявок, з яких обрали 12 переможців. Серед них Красилівська міська рада Хмельницької області. Метою менторської програми є посилення сектору громадського здоров’я в територіальних громадах.

Заходи програми відбуватимуться в онлайн-форматі, вона стартує наприкінці серпня і триватиме до листопада 2021 року. Навчання складатиметься з таких 6 модулів: основи громадського здоров’я в громаді; інфекційні захворювання та їх профілактика; запобігання та боротьба з неінфекційними захворюваннями; паліативна допомога в громаді; запобігання насильству та боротьба з його наслідками; лідерство та ведення переговорів.

У «U-LEAD з Європою» нагадують, що Красилівська громада комплексно працює з удосконалення системи охорони здоров’я, оскільки раніше була відібрана ще в одному конкурсі Програми та вже два місяці, спільно з експертом, формує спроможну мережу медичних закладів первинної допомоги.

Читайте також: У громаді на Житомирщині волонтери допомагають самотнім людям похилого віку

Як повідомлялося, Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Фото: «U-LEAD з Європою»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-