На Прикарпатті люди перекрили автошлях через незадовільний стан дороги

На Прикарпатті люди перекрили автошлях через незадовільний стан дороги

Укрінформ
На Прикарпатті, у селі Оболоня, близько 60 людей частково перекрили рух транспорту на дорозі державного значення Н-10 Стрий – Мамалига. Причина – незадовільний стан дороги Долина - Велика Тур’я.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Івано-Франківської області у Фейсбуці.

«26 серпня у селі Оболоня Долинської територіальної громади люди частково перекрили рух транспорту на дорозі державного значення Н-10. Йдеться про дорогу сполученням Стрий - Мамалига. Майже 60 осіб з декількох сіл Долинщини безперервно ходять пішохідним переходом, у зв’язку із незадовільним станом дороги Долина - Велика Тур`я, - повідомляє поліція.

За їхньою інформацією, активісти упродовж години 15 хвилин пропускають службовий транспорт, автобуси і автівки з маленькими дітьми.

На місці події працюють патрульні та поліція діалогу. З метою інформування водіїв про об’їзд виставлені два пости поліції.

Читайте також: На Буковині завершили ремонт дороги до пункту пропуску «Дяківці»

Автошлях Н 10 — автомобільний шлях національного значення на території України, Стрий — Івано-Франківськ — Чернівці — пропускний пункт "Мамалига". Проходить територією Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-