На Херсонщині чоловік погрожував підірвати гранату в пасажирському автобусі

На Херсонщині чоловік погрожував підірвати гранату в пасажирському автобусі

Укрінформ
Працівники поліції на Херсонщині склали 2 адмінпротоколи на чоловіка за погрози підірвати гранату у рейсовому автобусі.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“На лінію "102" зателефонував водій рейсового автобуса Лазурне - Кам’янське та повідомив, що в автобусі знаходяться 26 пасажирів, серед яких є агресивно налаштований пасажир. За словами водія, цей пасажир висловлює словесні погрози підірвати гранату, хоча ніякого підозрілого предмета в руках у нього немає. Також водій повідомив, що через 5 хвилин вони будуть на автостанції в м. Берислав”, - йдеться у повідомленні.

Тож на місце негайно прибули керівництво та слідчо-оперативна група Бериславського райвідділу поліції. Зазначається, що при поверхневій перевірці і огляді речей чоловіка ніяких підозрілих предметів поліцейські не виявили.

Читайте також: ДТП під Полтавою: двоє загиблих, травмована дитина

За інформацією правоохоронців, правопорушником виявився 51-річний мешканець Дніпропетровщини, який направлявся з відпочинку додому.

“Причину свого вчинку пасажир, у якого були явні ознаки алкогольного сп’яніння, пояснив тим, що хотів покурити, а водій відмовився зробити зупинку”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: У Києві перекинувся автобус на Москву, серед постраждалих - четверо дітей

Як уточнив начальник Бериславського райвідділу поліції Олексій Пєшков, щодо пасажира були складені адмінматеріали за ст.173 «Дрібне хуліганство» та ст.178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-