На Харківщині відкрили міст через річку Оріль - фото

На Харківщині відкрили міст через річку Оріль - фото

Велике будівництво
Укрінформ
На Харківщині після майже року ремонтних робіт відкрили міст через річку Оріль протяжністю 128 метрів - на дорозі, що веде до Криму.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Харківській області, передає Укрінформ.

«Міст через річку Оріль протяжністю 128 метрів на дорозі М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта км 147+227 відкрито», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ремонт споруди поблизу м. Перещепине на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей розпочався восени 2020 року.

«У зв’язку з технологією виробництва та необхідністю проведення певних видів ремонтних робіт на мосту, дорожній рух на ділянці км 143+436 – км 147+670 було закрито. У серпні місяці 2021 року рух відновили», - повідомили в САД.

За час ремонту виконали армування та бетонування накладної плити, відремонтували дві консольні підвіски, влаштували перильне огородження, виконали роботи з гідроізоляції, влаштували нижній та верхній шар з асфальтобетону. За інформацією Служби автодоріг, залишилося зробити водовідні лотки та пофарбувати ліву частину прогонової споруди і опор. Ці роботи завершать до 16 вересня.

До минулого року міст не ремонтувався близько 70 років.

Читайте також: На новозбудованій естакаді об'їзної Рівного розпочався рух автомобілів

Як повідомляв Укрінформ, за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» в країні триває оновлення мостів. За словами координатора програми, заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, до кінця 2021 року разом із 6 500 км доріг відбудують 150 мостів.

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-