ЦВК змінила центр 197-го округу з Канева на Золотоношу

ЦВК змінила центр 197-го округу з Канева на Золотоношу

Укрінформ
Центральна виборча комісія перенесла центр одномандатного виборчого округу №197 на Черкащині, де 31 жовтня мають відбутися проміжні вибори народного депутата, з Канева до Золотоноші.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці ЦВК у Фейсбуці.

“ЦВК перенесла центр округу №197 (Черкаська обл.) з Канева до Золотоноші”, - ідеться в повідомленні.

У комісії пояснили, що рішення ухвалили у зв’язку з тим, що надійшло відповідне звернення Черкаської ОДА щодо забезпечення належних умов функціонування ОВК округу №197 на проміжних виборах народних депутатів 31 жовтня 2021 року.

“В Україні триває адміністративно-територіальна реформа і Верховна Рада ліквідувала Канівський район (Канів втратив статус райцентру). Золотоноша стала адміністративним центром Золотоніського району”, - проінформували в ЦВК.

Крім того, зазначається, що, за даними Черкаської ОДА, зараз приміщення для ОВК у Каневі в аварійному стані та потребує капітального ремонту, тому було запропоноване приміщення у Золотоноші, яке відповідає всім вимогам.

“Це суто технічне рішення на виконання вимог Виборчого Кодексу та задля забезпечення належних умов роботи ОВК округу “197”, - додали в ЦВК.

Читайте также: Довибори в Раду: ЦВК назвала явку на 20:00

Як повідомлялося, ЦВК призначила проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №197 на 31 жовтня 2021 року, адже в січні депутат від цього округу Олександр Скічко був призначений головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Партія "Слуга народу" бачить своїм кандидатом на виборах по 197-му округу міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-